Boxershort 82nd Airborne Division

114286

Boxershort 82nd Airborne Division

114286

Omschrijving:

Hoge kwaliteit boxershort met een perfecte pasvorm. De boxer zit als gegoten en is uitgevoerd in een halfhoog model met lange pijpen. De boxershort heeft een zachte elastische tailleband met tekst en logo.

Het logo staat voor de Amerikaanse 82e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. De 82e Luchtlandingsdivisie is een elite-eenheid die voornamelijk bestaat uit parachutisten.  

De boxershort zit in een trendy verpakking en is ideaal om weg te geven als cadeau!

Kenmerken:

  • Elastische logotailleband
  • Linker pijp voorzien van het 82nd Airborne logo
  • Fostex Garments essential voor elke dag
Gewicht (gr):
76.00
Merk:
Fostex Garments
Materiaal:
95% katoen en 5% elastane
Logo:
Geselecteerde kleur:
Materiaal
95% katoen en 5% elastane
Wasvoorschriften
Bleken niet toegestaanMaximaal 40 gradenDrogen op een lage temperatuurStrijken op maximaal 110 gradenChemisch reinigen met perchloretheen of minerale benzines (P)
HS Code
61071100
Merknaam
Fostex WWII Series
Merklogo
Merkomschrijving

De Fostex WWII-series is een speciaal merklabel onder ons Fostex Trademark. Met de WWII-series richt Fostex zich op de ontwikkeling van unieke producten die verband houden met belangrijke gebeurtenissen, beroemde divisies en kenmerkende voertuigen/vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan de beroemde 101st en 82nd Airborne divisies, de Amerikaanse geallieerde ster die op alle voertuigen te vinden was, en belangrijke operaties zoals Overlord, Market Garden etc.