Metaal logo 101st Airborne Division

443504

Metaal logo 101st Airborne Division

443504

Omschrijving:

Uniek Collectors item!
Premium metalen logo van de 101st Airborne Division. Een echt collectors item voor de liefhebber. Prachtig voor bij een WWII verzameling, voor op een WWII voertuig of gewoon ter herinnering aan de helden van de 101st Airborne. 

Het logo is gemaakt van massief 3mm dik staal en wordt geleverd in een luxe doosje met in-lay. Bij het logo wordt ook 3M dubbelzijdig foam meegeleverd om het logo te bevestigen op bijv. metaal.

Deze unieke serie van de Fostex WWII Series is ontwikkeld ter herinnering aan de Geallieerde strijdkrachten die tijdens WWII een ongekende bijdrage leverden. In de serie zijn nog 4 andere bekende metalen WWII logo’s uit metaal vervaardigd. Collect them all!

Gewicht (gr):
110.00
Merk:
Fostex WWII Series
Materiaal:
100% metaal
Logo:
Geselecteerde kleur:
Materiaal
100% metaal
HS Code
83062900
Merknaam
Fostex WWII Series
Merklogo
Merkomschrijving

De Fostex WWII-series is een speciaal merklabel onder ons Fostex Trademark. Met de WWII-series richt Fostex zich op de ontwikkeling van unieke producten die verband houden met belangrijke gebeurtenissen, beroemde divisies en kenmerkende voertuigen/vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan de beroemde 101st en 82nd Airborne divisies, de Amerikaanse geallieerde ster die op alle voertuigen te vinden was, en belangrijke operaties zoals Overlord, Market Garden etc.