Canvas draagtas 82nd Airborne Division

353702

Canvas draagtas 82nd Airborne Division

353702

Omschrijving:

Stoere en praktische canvas tas. Daarnaast is de tas ook nog is fashionable. De tas is lichtgewicht en opvouwbaar. Je kan de tas overal voor gebruiken, bijvoorbeeld als boodschappentas, sporttas of strandtas. Ideaal voor dagelijks gebruik!

De canvas tas is voorzien van 2 stevige schouderbanden. Op de canvas tas staat het logo van de Amerikaanse 82e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. De 82e Luchtlandingsdivisie is een elite-eenheid die voornamelijk bestaat uit parachutisten.

Kenmerken:

·         Canvas stof

·         Afmeting: 35 x 13 x 35 cm 

·         Gemakkelijk mee te nemen

·         Opvouwbaar

·         WWII opdruk

Gewicht (gr):
166.00
Merk:
Fostex WWII Series
Materiaal:
100% canvas
Logo:
Geselecteerde kleur:
Materiaal
100% canvas
Wasvoorschriften
Bleken niet toegestaanMaximaal 30 graden voorzichtigDrogen aan de waslijnStrijken niet toegestaanChemisch reinigen met perchloretheen of minerale benzines (P)
HS Code
42029298
Merknaam
Fostex WWII Series
Merklogo
Merkomschrijving

De Fostex WWII-series is een speciaal merklabel onder ons Fostex Trademark. Met de WWII-series richt Fostex zich op de ontwikkeling van unieke producten die verband houden met belangrijke gebeurtenissen, beroemde divisies en kenmerkende voertuigen/vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan de beroemde 101st en 82nd Airborne divisies, de Amerikaanse geallieerde ster die op alle voertuigen te vinden was, en belangrijke operaties zoals Overlord, Market Garden etc.